درباره کرسی....

این وب سایت به جهت ایجاد فضا برای استفاده راحت تر از مطالب اینترنت ساخته شده است و به هیج نهاد و گروه و سایت دیگر وابسته نمیباشد.تمام مطالب کاملا طبق قوانین جمهوری اسلامی میباشد.این وب سایت ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایران و با رعایت قوانین جرائم رایانه‌ ای به کار خود ادامه میدهد.... 

 این وبسایت با همکاری دو گروه اینترنتی متفاوت ساخته شده است...سایت گیلان ها و سایت کرسی www.gilanha.ir    &    www.cor30.ir 

بایگانی

ابر برچسب ها

لینك دوستان

پیج رنک +5

سایت مقام معظم رهبری

مجله پزشکی

پیج رنک 4+

(گالری عکس و قالب وبلاگ آوازک)
هـــــــشت
 

پیج رنک 3+

 مرجع بی همتای گرافیک|نویز گرافیکـ
میهن تو فان
Need For Download
 آهنگهای درخواستی
شبهای بی زمستان
شیطان پرستی و فراماسونی
" اینترنتیها "
بــزرگـتـــرین پیـروزی

پیج رنک 2+

pic5net
یاکـــــوب
دانستنیها

(( آه دل ))

""کلبه آزاد""
گربه شیطون
( بندر دانلود )
" اصفهان تم "

داستان و رمان
وب جهانی دانلود
۞ گیـــلا نـمهــــر ۞
..::وبلاگ دوستان::..
A S H N A M U S I C
هنرسرای اکتاو زندگی
!...زندگی منهای لبخند
مرجع خبری پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس
پورتال تفریحی بازیگوش
پاتوق هواداران استقلال
حالا نمه نمه بیا تو وبلاگ
اموزش كامپیوتر و اینترنت
MANO--TO | مــنو تـــــــــو
سلامت باش salamatbash
* ♣ همزبونه تنهایی ها ♣ *
پـــــرتال تــــــــفریحی بــــاران
پایگاه تخصصی معرفی شهدا
دیدنی های شهر رشت گیلان
پایگاه آموزشی سرگرمی گلبرگ
بروزترین مرجع خبری رئال مادرید
ღ چشـ ــمان خــیـ ـس بـ ـاران ღ

وبلاگنویسی|قالب|جاوااسکریپت
كلبۀ تخصصی رنگ ومش عسلك

پیج رنک ک 1+


سایت طراحی  بندر گرافیکــــ
عاشقان تاج کبیر آسیا
فتو بلاگ سارا صفا
||||دانلود رایگان آهنگ||||
Jor-vaj0r | جـورواجــــــور
دنیای عکس و اس ام اس
مرجع خبری پرسپولیس
پرتال تفریحی پیامک های عاشقانه
شهر شعر
مــــکـــس
آبی مثل آسمون*استقلالی*
بانوی خاکستری
آموزش زبان انگلیسی در تمام سطوح
سیاه چاله افزایش آمار
ایران بیـــــــست
روبین
کل کل girl & boy
بهترین جمله ،داستان و شعرعاشقانه
(دنیای من)
فوتبالــــــــ ـــــته
دانلود فیلم های روز دنیا
بهترین سایت موزیک

 

 

 

 


بدون شرح طرفداران سایت محبوبـــــ کــــرسی + عکس

بخشی از وصیتنامه تکاندهنده بروسلی به همسرش!

ضرغامی به بهشت رفت !! + عکس طنز

طریقه ‌بنزین ‌زدن‌ به ‌‌ماشین400 میلیونی ! +عکس

رقص مایكل جكسون در تلویزیون ایران !

سری دوم پـــَ نَ پـَـَــــ شامل حدود صد جک

دانلود کلیپ فرنود و سوتی در برنامه زنده رنگین کمان

۸ زنگ خطر اقایان برای پایان دادن به رابطه با خانمها

چپ دستهای معروف + عکس

تقلب در بازی‏های فلش تنها با استفاده از یک کلید میانبر!

10 اشتباه آقایون در لباس پوشیدن

مرگ پسر۱۲ساله درتقلیدسریال30‌امین روز

اگه این استاد شما بود چیکار میکردید؟

آهنگهای پیشواز جدید ایرانسل از مریم حیدر زاده

کد آهنگ پیشواز "صدای فریاد" از امین حیایی 1390

عکس پیکان های اسپورت

با منافذ باز پوستی و جوش‌های سر سیاه چه کنیم؟

كد پیشواز ایرانسل فریدون اسرایی

ترفند های بازی PES 2011

انواع زن‌ها (زنها مثل چی هستند؟)

خوراک مغز سوخاری


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
خوراک مغز سوخاری

موارد لازم :

مغز گوسفند ۶عدد

تره فرنگی یک بوته

کرفس ۲ ساقه

کدوسبز  ۲ عدد

فلفل دلمه ای قرمز یک عدد

تخم مرغ زده شده یک عدد

شیر پاستوریزه ۴/۱ لیوان

پودر نان  ۵/۱ لیوان

کره پاستوریزه ۳۰ گرم

روغن مایع ۴/۱ لیوان

سیر ۱ یا ۲ حبه

نمک  به میزان لازم

مواد لازم :
مغز گوسفند ۶عدد
تره فرنگی یک بوته
کرفس ۲ ساقه
کدوسبز  ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
تخم مرغ زده شده یک عدد
شیر پاستوریزه ۴/۱ لیوان
پودر نان  ۵/۱ لیوان
کره پاستوریزه ۳۰ گرم
روغن مایع ۴/۱ لیوان
سیر ۱ یا ۲ حبه
نمک  به میزان لازم

طرز تهیه:

مغزها را یک ساعت داخل آب سرد می گذاریم بماند. سپس پوست روی مغز را پاک کرده و بعد دوباره در آب سرد نگه می داریم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۵- ۴ دقیقه بپزد. سپس آن را خنک می کنیم. شیر  و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و بعد مغزها را داخل این مخلوط می ریزیم. پس از آن  مغز ها را در پودر نان می غلتانیم. سپس کره و روغن را در ماهی تابه ریخته و مغزها را سرخ می کنیم.در ماهی تابه ی دیگری نیز کره ریخته و سیر خرد شده را می افزاییم و تفت می دهیم. سبزیجات خرد شده ( تره فرنگی، کرفس، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای ۶ سانتی متری برش می دهیم.) را افزوده و تفت می دهیم تا نرم شوند پس از آن در ظرف کشیده و مغزهای سوخاری را روی سبزیجات می چینیم. می توان از سس گوجه فرنگی هم برای تزیین استفاده کرد.


منبع»  گیـــــــلانـــــــــ ها

پوره سیب زمینی


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
منبع:گیـــــــــلانــــــــــــ ها

آموزش پخت پیتزا کوچک


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
آموزش پخت پیتزا کوچک

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

  • گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه سبز=۴ عدد
  • زیتون=۱۰ عدد
  • کنسرو قارچ=۱ قوطی
  • پیاز=۲ عدد بزرگ
  • رب گوج فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون=بقدر کافی
  • پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی
  • نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم
  • نمک و فلفل=به مقدار لازم

مواد لازم برای سس پیتزا:

  • سس گوجه فرنگی=نصف لیوان
  • سیر=۶ حبه
  • روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
  • پور آویشن=۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.
نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

طرز تهیه سس:
سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.



منبع:گیــــــــلانـــــــ ها


آموزش آماده کردن خمیر پیتزا


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
منبع:گیــــــــلانـــــــ ها

چلو گوشت سمنانی


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
چلو گوشت سمنانی

مواد مورد نیاز :

گردن گوسفند ۱ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری
– روغن برای سرخ کردن

گردن گوسفند ۱ عدد

پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری

– روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .

منبع:گیـــــــلانــــــ ها

گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • فیله گوساله: ۴۵۰ گرم
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سبزیجات: ۲ قاشق غذاخوری
  • ریشه گشنیز خرد شده : ۳ تا ۴ عدد
  • فلفل سیاه آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • شکر : ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب‌زمینی مکعبی خرد شده: ۳۵۰ گرم
  • آب: ۱۵۰ میلی‌گرم
  • پیازچه خرد شده: ۱ دسته
  • برگ اسفناج: ۲۲۵ گرم
  • برنج پخته شده: به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت گوساله را به صورت نوارهای نازک ببرید و درون کاسه‌ای گود بریزید. سس سویا، روغن، ریشه گشنیز، فلفل سیاه، سیر و شکر را درون مخلوط‌کن بریزید، سپس آن را با گوشت مخلوط کنید. ۳ ساعت برای مزه‌دار شدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید. باقیمانده روغن را درون تابه‌ای گرم کنید و گوشت را از موادی که برای مزه‌دار شدن به آن افزودید جدا کنید و ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه‌ای شود آن را تفت می‌دهیم. سپس مواد مزه‌دار را با سیب‌زمینی‌ها و آب مخلوط کنید و بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها بپزد، بجوشد. پیازچه و اسفناج را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزند تا زمانی که برگ اسفناج کمی نرم شود.


طرز تهیه کوفته شوید باقلا


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()

طرز تهیه کوفته شوید باقلا:

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده:۳۰۰گرم
  • شوید:۳۰۰گرم
  • باقلا سبز بدون پوست:۳۰۰گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • روغن: ‌۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران حل شده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

باقلا را پاک کنید. پوست دوم آنها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه باقلا را جدا کنید. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از این‌که آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید. از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید. گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ، یک قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته‌ها هنگام پخت باز نشوند. قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید. حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته‌ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند. در صورت دلخواه می‌توانید چـند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی در آب کوفته بریزید.

منبع: گیـــــــلانـــــ ها

طرز پخت خورش قیمه


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()

طرز پخت خورش قیمه

مواد لازم برای هشت نفر:

  • - گوشت قیمه‌ای، ۳۰۰ گرم
  • لپه، ۲ پیمانه
  • پیاز بزرگ، یک عدد
  • لیمو عمانی، ۱۰ عدد
  • زعفران ساییده‌شده، یک قاشق چای‌خوری سرخالی
  • روغن مایع، به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری سرپر
  • پودر دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرخالی
  • زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی متوسط، ۴ عدد

طرز تهیه:

۱ – ابتدا لپه را در کاسه‌ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و به‌صورت خلالی خرد کنید. [فریزر کردن گوشت...]

۲ – داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

۳ – تکه‌های گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم‌بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.

نکته: علت تفت‌دادن لپه این است که پس از اضافه‌کردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.

۴ – بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفت‌دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.

نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگ‌تر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز می‌توانید بیفزایید.

۵ – در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی‌ها را شسته و در کاسه‌ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.

سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق‌گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب‌زمینی‌ها را هم پوست کنده و پس از خلالی‌کردن در روغن سرخ کنید.

۶ – در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می‌کند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب‌زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

نکته ۱: باتوجه به اینکه رب گوجه‌فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.

نکته ۲: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره‌شدن رنگ خورش می‌شود.

نکته ۳: به جای سیب‌زمینی سرخ‌کرده، از چیپس خلالی نیز می‌توانید استفاده کنید.

منبع» گیــــلانـــــ ها

طرز تهیه حلوای خرما


نوشته : یکی از ما | در : 1390/01/24 | نظرات()
طرز تهیه حلوای خرما

مواد لازم :
خرما=۸۰۰ گرم
آرد گندم=۳۰۰ گرم
مغز گردو کوبیده‌شده=۱۵۰ گرم
شکر=دو قاشق سوپخوری
خلال پسته=۱۰۰ گرم
روغن مایع=۱۵۰ گرم
گلاب=یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
۱۰۰ گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را که قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا کرده‌ایم در ۵۰ گرم روغن باقی‌مانده کاملا تفت می‌دهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه می‌کنیم. مغز گردو، شکر و گلاب را نیز افزوده و هم می‌زنیم تا حلوایی یک دست آماده شود. حلوا را داخل دیس کشیده صاف کرده با خلال پسته تزئین می‌کنیم.


تعداد كل صفحات : 6

آخرین عناوین


دایرکتوری تبادل لینک دایرکتوری تبادل لینک

سایت تبادل لینک اتوماتیک

سایت تبادل لینک اتوماتیک و هوشمند

سیستم همکاری در فروش پارسیس

وبلاگ تبادل لینک هوشمند

سیستم تبادل لینک هوشمند روز    تبادل لینک

دایرکتوری وبلاگ های ایرانی

لیفتراک   ارسال ایمیل تبلیغاتی  دایرکتوری تبادل لینک                  سامانه افزایش بازدیده پارسیان رنک  تبادل لینک
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات